Dostava/Plaćanje

KAKO NARUČITI:

Dostavu slatkih aranžmana možete naručiti on-line (putem Narudžbenice elektronske forme), a prethodno je potrebno da uradite sljedeće:

  • da se opredijelite za neki od ponuđenih aranžmana sa Web prezentacije Čokoladna Bašta. Svaki od ponuđenih aranžmana označen je šifrom i ima istaknutu cijenu.
  • da u Narudžbenici unesete sve neophodne podatke potrebne za uspješnu dostavu a obavezno: ime i prezime primaoca, tačnu i što precizniju adresu primaoca (broj zgrade, stan, sprat itd.), kontakt telefon primaoca. U slučaju da naručujete da dostavimo za nekog drugog tj. dostava na drugu adresu” opet je poželjno da ostavite svoj kontakt telefon.
  • da prilikom popunjavanja Narudžbenice izaberete jedan od načina plaćanja (u daljem tekstu se upoznajte sa mogućnostima plaćanja).

DOSTAVA:

Od dana poručivanja do dana dostave potrebno je 3-5 radnih dana, stoga neka Vaše porudžbine budu na vrijeme. Prilikom poručivanja možete da navedete u napomeni ako želite kraći rok isporuke i dobićete naše obavještenje da li ćemo biti u mogućnosti da dostavimo kada to vama odgovara.

Cijena dostave zavisi od vrijednosti aranžmana, dakle za neke aranžmane i pojedine gradove je i besplatna, pa bi poželjno da koristite opciju “Izračunajte cijenu dostave” u Slatkoj korpi.


NAČIN PLAĆANJA:

Plaćanje za naručene artikle može se obaviti na 2 načina:

  1.  Putem Paypal-a  (Sistem za sigurno plaćanje putem interneta)
  2.  Putem Pouzeća  (Opcija plaćanja pouzećem vam omogućuje da iznos narudžbe platite prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu vidite pred sobom. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu)


 Zbog jedinstvenosti naših aranžmana i našeg ograničenog tržišta Čokoladna Bašta neće moći uvijek garantovati da će izgled aranžmana biti potpuno isti kao onaj sa slike ali će težiti da dodatni ukrasi budu istovjetni sa fotografijom poručenog aranžmana. Aranžmani na slikama su pravljeni nekad od nekih specifičnih papira kojih više nema potpuno istih na tržištu ili saksija, pa Čokoladna Bašta zadržava pravo zamjene komponenti u aranžmanu ali uvijek tako da proizvod i dalje stilom i kvalitetom odgovara pripadajućem opisu.