O Nama

Dobro došli u čokoladnu baštu

Čokoladna bašta je bezbrižni svijet aranžmana za pamćenje, jedinstvenih i savršeno ukusnih za svaku priliku i uzrast. Naši slatki ručni radovi će učiniti svaki Vaš poseban dan nezaboravnim.
 
Opis

Ako želite savršen, neobičan poklon za Vaše voljene, kolege, saradnike na pravom ste mjestu. Čokoladna bašta pravi slatke kreacije koje oduzimaju dah, sve baštice su aranžmani od slatkiša koje uvijek iznenade, nikad ne venu i o kojima se priča. Specijalizovani smo za slatka drvca, slatke buketiće i slatke švedske stolove uz veliki izbor slatkiša. Naš fantastični tim stvara nevjerovatne dekoracije za stolove, žurke i  svadbe , brending na slatkim drvcima je moguć sa raznim opcijama i inovativnim idejama koju mogu da uključe i logo Vaše firme.

Kreativnost našeg tima, vještina i talenat nam omugućuje da napravimo skoro sve od slatkiša i čokolade.  Naše kreacije prevazilaze najbujniju maštu! Pronađite vama najslađi slatki aranžman da proslavite vaš dan ili da izazovete neočekivanu pozitivnu reakciju od vama bitnih osoba. Ako ne vidite šta ste imali na umu, kontaktirajete nas i mi ćemo dati sve od sebe da vašu ideju učinimo jestivom. Pravimo ubjedljivo najbolje poklone!